top of page
Samarbetspartners

Samarbetspartners

Suzuki Logo gaskonvertera.png

Suzuki

KonveGas har ett långtgående samarbete med Suzuki som sträcker sig mer än 8 år. Vi är extra stolta och glada att vi konverterar de flesta modeller från Suzuki med biogasdrift. För mer information läs gärna här 

Seat logo gaskonvertera.png

Seat

Tillsammans med Seat har vi ingått ett samarbete där vi konverterar deras nya modell Seat Tarraco med biogasdrift. Seat har sedan tidigare flertalet modeller med biogasdrift men ser även en möjlighet att konvertera andra modeller från bensin till biogas.

Isuzu_logo_small_gaskonvertering_konvega

Isuzu

Tillsammans med Isuzu Sverige erbjuder vi Dual-Fuel konvertering för Isuzu D-Max Pickup. Detta gör det möjligt att kunna köra med Diesel och Biogas.

Flertalet bilmärken som vi kan konvertera

Toyota logo gaskonvertera.png
Volkswagen logo gaskonvertera.png

Volvo

Fiat logo gaskonvertera.png
Skoda logo gaskonvertera.png
SsangYong logo gaskonvertera.png
Peugeot logo gaskonvertera.jpg
Hyundai logo gaskonvertera.jpg
Dacia logo gaskonvertera.jpg
Renault logo gaskonvertera.png
Opel logo gaskonvertera.png
KIA logo gaskonvertera.png

KonveGas har möjlighet att konvertera de flesta bilar från olika biltillverkare.

Elektronikens komplexitet i dagens nya fordon kräver ett konstant samarbete med biltillverkare för att utveckla och erbjuda nya konverteringssystem som kan integreras i dagens fordon.

Våran konverteringssystem uppfyller de strängaste internationella regelverk enligt ECE R110, ECE R115, ISO 15500 och TÜV certifikat för säker och kvalitetsmässigt hantering av gasfordon.

Vi har en hög kompentes gällande R&D, Engine Control Management och lågserieproduktion. 2008 startades företaget och har sedan dess konverterat tusentals fordon till gasdrift. Detta gör oss som den ideala partnern för A-O.E.M samarbete.  

VÄLKOMMEN TILL KONVEGAS

KVALITETSSÄKRING

KonveGas utvecklar och anpassar fordon till gasdrift. Vi har en hög kompentes gällande R&D, Engine Control Management och lågserieproduktion. 2008 startades företaget och har sedan dess konverterat tusentals fordon till gasdrift. Detta gör oss som den ideala partnern för A-O.E.M samarbete.  

 

KonveGas erbjuder följande två produkter till den svenska bilmarknaden för alternativa bränslen:

 

CNG & LPG konverteringsssystem: Huvudprodukten som erbjuds är CNG (Compressed Natural Gas) och LPG (Liquid Petroleum Gas) system för konvertering från bensin till mer miljövänliga alternativa bränslen. Dessa konverteringssystem uppfyller de strängaste internationella regelverk enligt ECE R110, ECE R115, ISO 15500  och certifikat från TÜV för säker och kvalitetsmässigt hantering av gasfodon. 

 

KonveGas är Certifierad för konvertering till CNG fordon för 11 olika bilmärken och över 90 olika modeller av miljöklass Euro 4, 5, 6 och WLTP. 

KonveGas är TÜV-certifierat, något som vi är unika med som konverteringsföretag i Sverige. Detta gör oss som den ideala partnern för A-O.E.M samarbete och eftermarknaden.

 

Tillsammans med vår partner Landi Renzo erbjuder vi företagets kvalitetssystem inom transportsektorn. Landi Renzo kvalitetssystem är certifierat enligt ISO 9001.

 

Under 2001 var  Landi Renzo det första företaget i sin bransch att uppnå ISO / TS 16949 certifiering, det definieras med kraven på företagets kvalitetssystem inom fordonsområdet.

TÜV_Rheinland_KonveGas_Gaskonvertering.
ISO-16949-CERTIFIED-QMS-200x268 KonveGas
Bild ISO_9001 KonveGas konvertering.png
Kvalitetssäkring

HYBRID ELBIOGAS

FRAMTIDENS GASBIL REDAN IDAG

KonveGas har utvecklad till flertalet hybridbilar en konverteringskit för att kunna köra med biogas och eldrift. Tekniskt innebär att man kör med eldrift och när den tar slut tar biogasdriften över. Bättre än så kan det inte bli. Välkommen att kontakt oss för mer information. 

Elhybrid Biogas
bottom of page